World Padel Tour (WPT) en HEAD

World Padel Tour (WPT) en HEAD hebben een nauwe relatie binnen de padelwereld. HEAD is een bekend sportmerk dat gespecialiseerd is in de productie van sportartikelen, waaronder tennis- en padelrackets. Ze zijn ook betrokken bij het sponsoren van toernooien en professionele spelers in verschillende sporten.

Binnen de wereld van padel heeft HEAD een sterke aanwezigheid en is het bekend om zijn hoogwaardige padelrackets die worden gebruikt door professionele spelers op het World Padel Tour-circuit. HEAD heeft verschillende samenwerkingen met professionele padelspelers die actief zijn in de WPT, waarbij ze vaak worden gesponsord en voorzien van HEAD-rackets.

De samenwerking tussen HEAD en World Padel Tour is een symbiotische relatie waarbij het merk HEAD profiteert van de exposure en populariteit die wordt gegenereerd door het sponsoren van professionele padelspelers en toernooien op het hoogste niveau, terwijl de WPT kan rekenen op de ondersteuning van een gerenommeerd sportmerk om het professionele circuit te bevorderen. Deze samenwerking draagt bij aan de groei en promotie van de padelsport wereldwijd.