Maar… wanneer kies je voor HEAD PRO en wanneer voor HEAD PRO S?

Op professioneel niveau, en volgens de regels van de World Padel Tour, wordt de “HEAD PRO”-bal gebruikt op een hoogte van meer dan 500 meter boven zeeniveau. Er wordt gespeeld met 4 ballen en er wordt gewisseld na de 7e en 9e games. Op hoogtes van minder dan 500 meter boven zeeniveau wordt de “HEAD PRO-S”-bal gebruikt, wordt er gespeeld met 4 ballen en wordt er gewisseld na de 7e en 9e games.

Deze differentiatie op basis van de hoogte van de locatie boven zeeniveau wordt bepaald volgens parameters zoals de atmosferische druk, vochtigheid, enz., die meer of minder variëren afhankelijk van de afstand tot de kust.

De eerste keer dat je de HEAD PADEL PRO-bal probeert, merk je de superieure niveaus van prestaties, controle en duurzaamheid op, en begrijp je waarom het zo’n succes is onder veeleisende spelers.

Wil je meer snelheid en opwinding op de baan? De HEAD PADEL PRO S-bal maakt veel snellere slagen mogelijk. De uitstekende hardheid en het fantastische stuitervermogen maken het veel eenvoudiger om de bal met maximale kracht te slaan.

Bron : https://worldpadeltour.com/noticias/head-pro-o-head-pro-s-elige-la-mejor-opcion-dependiendo-de-las-condiciones